Van egy mercedes 190d 2. 0-ás szívómotorral, és akarok bele egy soros 6 hengeres 3000td motort. Bele lehet építeni? Mennyi papírmunkára számíthatok?
semmilyen papírmunkára nem kell számítanod,mert ezt nem lehet hivatalosan megoldani!
És mivel mostanában gomba mód elszaporodtak az ilyen kérdések,hogy az 1.4-es szívó benzin helyére akarok vr6-ot tenni beturbózva meg társai,ezért neked meg a többi ilyen szakinak is üzenem:ha motort akarsz cserélni még a típus azonos motorpapírozása egy igazi kínlódás,nem hogy egy teljesen más ,esetenként többszörös teljesítményű blokk legális berakása.....szóval miután beleért a bilibe a kezetek,olyan autót kell venni,amiben az általatok óhajtott motor van!
És gondolod, hogy megúszod 1 milla alatt jóval, a motort, váltót, kardánt, féltengelyt, diffit, generátort, önindítót, kábelkorbácsot (műszerfalat), hűtőket stb stb, normálisan beépítve (esetleg motortartó bakok áthelyezését) és lepapírozva, és az első komplett szervizre?
Ha 1 millád nincs, akkor erre a műveletre sincs pénzed.
Egyébként én megértem, hogy felvetődik az ötlet, mert ugye megvan az alap kocsi, rendberakva stb. És kisebb rizikónak tűnik motort cserélni. De ha mindent összeraksz nem az.
A 6 hengeres nem fér bele, csak nagyon-nagyon komoly átalakításokkal. Neten találsz 1-2 képet, de nem sokan csinálták meg.
Az 5 hengeres viszont bele megy. Papírral ne kinlódj, inkább majd a műszakin csúsztass egy kicsit. Persze az eredeti motort hagyd meg ha egyszer eladnád.
Előző vagyok.
Az hogy 4-es vagy 5-ös váltód van nem befolyásol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!