Chip vagy egyéb teljesítménynövelő?
Figyelt kérdés
Helló!
Van nekem egy 2001-es renault laguna 1.8-as autóm.
Arra lennék kíváncsi, hogy valami teljesítménynövelőt lehet bele tenni?
Nézegettem pár helyen, hogy lehet kapni, de ismerőseim szerint nem lehet ebbe az autóba ilyesmit tenni...
Ha tudtok, akkor légyszi küldjetek valamilyen oldalat is, ahol lehet kapni ilyesmit.
+ van egy Passat CC 2.0 TDI autóm is, ebből a 103KW(140LE) mootor. Ebbe az autóba is érdekelne, bár ide már találtam, csak az árak végett kellene :)
2015. máj. 14. 15:32
1/1 anonim válasza:
Felejtsd el az utólag betehetőket és menj el egy olyan műhelybe ahol a motorvezérlő átprogramozásával tuningolnak és utána lehetőleg fékpadon ellenőrzik az eredményt. Lehet hogy drágább megoldás, de hosszabb távon sokkal megbízhatóbb eredményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!