Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az SLI és a Crossfire mennyire...

Az SLI és a Crossfire mennyire teljesítménynövelő?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van két ugyanolyan videokártya amelyik kompatibilis SLIre vagy Crossfirera.A két videokártyát összekötve van-e 100%-os teljesítménynövekedés,vagy annál kevesebb?Tehát 2 videokártya összekötve van dupla akkora erős mint 1 vagy ez nem így működik?
2013. ápr. 6. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Nem hinném hogy 100%-os növekedés érhető el de szerintem elég nagy 80-90. pl ez függ az alaplapood chipsetjétől is.

tehát teljes értékű Crossfire támogatáshoz 990FX chipset kell mert ez az egy képes 2x16x-os módban kezelni a VGA-t

2013. ápr. 6. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
meg a másik fele ugyebár a támogatottság játékok szempontjából. de azthiszem amihez már szügséges crossfire az már elég új ahhoz hogy támogassa. SLI-ről nincs tapasztalatom
2013. ápr. 6. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:
És megéri 2 ilyen videokártyát venni vagy jobb ha veszek egy erősebbet és az kihúzza?
2013. ápr. 6. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy csakis abban az esetben érdemes venni ha az alaplapod is elég jó hozzá, illetve vegyél most egy erős kártyát és ha majd szügségesnek érzed meg olcsóbb lesz vegyél bele mégegyet.
2013. ápr. 6. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 6. 20:33
 6/6 BM-Striker ***** válasza:
Alátlában jobb egy erősebb kártya mint két gyengébb.
2013. ápr. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!