Valóban igaz, hogy az autóban az sebesség mérő (nem tudom pontos nevét) sokszor csal? Többi lent.
Pl. a tanárom az iskolában azt mondta, hogy csal a mutató.. Neki olyan 64km/h-ra kell beállni és akkor megy 50 környékével, mert csal. Minden autóban van valamennyi csalás? Mennyit csal kb? Vagy ezt nem lehet meghatározni?
Esetleg ha GPS-el nézem a sebességet? Valaki kifejtené bővebben? Megy a zöld érte!
11-es vagyok
Látom mindenki nagyon tud okoskodni és támadni, gondolom mindenki hiper-szuper GPS-ekkel méri az autójában a sebességet.
Nos a lényeg hogy 100-ból 99 autóban jól mér az óra, és azért irtam amit irtam, na mindegy. Kötekedéshez ahhoz ért itt mindenki.
"Látom mindenki nagyon tud okoskodni és támadni, gondolom mindenki hiper-szuper GPS-ekkel méri az autójában a sebességet."
Semmi köze a GPS-hez annak, amit írtál. Ezt írtad:
"a forgalomban bizony óra szerint kell betartani a sebességet" - ez úgy ahogy van hülyeség.
"Nos a lényeg hogy 100-ból 99 autóban jól mér az óra" - ez pedig megint nem igaz. Minimális fizikai ismeretekkel belátható, hogy nem is lehet igaz, hiszen az óra által mért sebesség nagyban függ a kerékmérettől, ami ugye nem állandó - innentől pedig kár is ragozni.
Persze meg lehet sértődni meg beszólni másoknak, azonban az érvekre személyeskedéssel válaszolni nagyon szánalmas.
Nem mér pontosan az óra. Pesten nagyon sok helyen van szenzoros mérés az utcán, és ott megnézheted, ha én például óra szerint 50-nel megyek nekem 43 km/h órát ír ki. És az biztos jól mér.
Főleg ott van ilyan, ahol 50km /h óra megengedett, lakótelep van, és nagyon hosszú egyenes szakasz.
Kedves kérdező!
Úgy látom nálad szamárfüles lett a könyv a "csal a km-óra" című fejezetnél, és mindig csak ott nyílik ki. Olvasd és értelmezd a rövid és lényegre törő #24-#25-ös válaszokat.
Ha egyszer -talán- lesz jogosítványod és autód, emlékezz rá. :)
Kedves Zsolt.
Épp ma intézkedtem az okmányirodában.
2-3 héten belül postázzák a jogosítványom. TALÁN ..
Figyelembe veszem a 24 és 25-ős válaszolót! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!