Senkit nem zavar az ha az autóban nincsen fordulatszám mérő csak a km\h mérő?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 22:49
2/6 anonim válasza:
Aki megszokta hogy van, lehet hogy zavarja ha nincs, nem létszükséglet de jó ha van.
3/6 anonim válasza:
Engem például nem zavar, ha nincs fordulatszámmérő. A vízhőmérő hiánya jobban idegesít.
5/6 anonim válasza:
Engem valószínűleg zavarna, bár már rég vezettem fordszámmérő nélküli autót. Segít a takarékos vezetésben, főleg ha zenét hallgat az ember vezetés közben.
6/6 anonim válasza:
Megfelelő rutinnal kb. 200-300-as pontossággal meg lehet mondani, hogy milyen fordulatszámon jár éppen a motor. Ha ismered az autót, akkor a sebesség és az aktuális fokozat ismeretében is, tehát még hangját sem kell hallani hozzá az autónak. Szóval nem, nem hiányzik, pedig volt sok fordulatszámmérő nélküli és mérős is alattam. Jópofa ahogy mozog a mutató, de igazából pár kilométer után már rá se nézel. Egy külső hőmérséklet mérőnek is több értelme van, főleg ilyen 0 fok körüli hőmérsékleteknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!