Swift.
Bár nem derül ki, régi vagy új, de megbízhatóbb.
Lada sem olyan rossz, de sokkal döcögősebb az alkatrészellátása, tekintve, hogy nem sok fut belőle az országban.
Lada... egy darabig szöszmötölsz, aztán jöhet a szwift..
legalább örülni fogsz neki.
Nem én kérdeztem az 1500-as Ladát.
De miért annyira a Swift?A Lada 112 közel 100 lóerős,180 a végsebessége,6-7liter a fogyasztása és tele van mindenféle extrával.Elektromosan lehúzható ablakok,távirányítóval nyitható csomagtartó.Ha nyitva van az ajtó,akkor csipog.Jó a fűtése és akinek ez van,azt mondja,hogy megbízható.
Akkor miért olyan szar?Még a kinézete is hasonlít a Swiftéhez.Egy Swift nem is tud ennyit.
"Nem én kérdeztem az 1500-as Ladát.
De miért annyira a Swift?A Lada 112 közel 100 lóerős,180 a végsebessége,6-7liter a fogyasztása és tele van mindenféle extrával.Elektromosan lehúzható ablakok,távirányítóval nyitható csomagtartó.Ha nyitva van az ajtó,akkor csipog.Jó a fűtése és akinek ez van,azt mondja,hogy megbízható.
Akkor miért olyan szar?Még a kinézete is hasonlít a Swiftéhez.Egy Swift nem is tud ennyit."
De miért annyira a Swift?
1. Népautó. Jófogásról összeturkálsz egy komplett autót ha kell.
2. A Swiftből van 86 lóerős is, sőt van 1.6-os motor is (16 szelepes mindkettő). A GTi pedig 100 ló körül van a 900 kg mellé.
3. A fogyasztás hasonló, az én 1.0-m eszik 5.6-t
4. Egy Swift is lehet jól felszerelt. Abban is van elektromos ablak, kp.zár, klíma, stb. Távirányítós csomagtartó nyitás ugyan nincs, de ha benne van a kulcs ez is csipog nyitott ajtónál, ha nincs benne akkor világít. Ha felkapcsolt világításnál kihúzod a kulcsot és kinyitod az ajtót szintén csipog.
5. Végezetül: https://www.youtube.com/watch?v=88NC5OZlyv8 ugyan ez nem 110-es de hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!