Ha 2 ütemű Barkasba szeretném belerakni az 1.1 trabant motort az mennyire lenne bonyolult művelet (lepapíroztatás és átalakítás terén)?
"Elméletileg létezett 4 ütemű is a Barkasból,"
Az mind utólag átalakított, leginkább a tlx-es Dacia motorját, vagy az azzal megegyező Renault motort rakják bele.
Kpm-nél érdeklődj a motorcsere menete iránt.
4 ütemű barkas...HÁHÁ!!!!Ezt hol álmodtad?!?!
Amúgy nem lesz bonyolult művelet,ugyanis semmilyen papír nem fog kelleni hozzá,mivel ezt hivatalosan az életbe nem fogod tudni belerakni!
itt van leírva, 4t wartburg 1.3 motorral is gyártották, nem a trabi 1.1 -el, ahogy eredetileg gondoltam...
Valószínű az lehet a megoldás, hogy készült 4ütemű motorral IS, de Magyarországra hivatalosan nem szállítottak. (pl. én sem láttam, pedig javítottunk Barkasokat).
Különben a legutolsó válaszodhoz annyit fűznék, hogy kérdezni jöttél vagy vitatkozni? :(
Én írtam,hogy nem volt ,csak 2ütemű,és a cikkben ez áll feketén,fehéren:" Ebből számos prototípus épült, de tömeges gyártására nem került sor, .."
részemről innen kezdve lezárva a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!