Yamaha dt 125 2002es 170ért megéri?
Figyelt kérdés
Jó állapotban van természetesen papirok nélkül. Kicsit túl olcsónak tűnik. Lehet hogy lopott? Az alvázszám motorszám egyezik de még nem láttam élőben.2015. máj. 9. 18:28
1/5 szerencses85 válasza:
Egy 2002-es DT-től valóban egy kicsit kevésnek tűnik az ár, de nem jelenti azt, hogy lopott. Az, hogy papírok nélkül adja el, jelentősen csökkent az árából. Ellinkelnéd esetleg? Mennyire van jó állapotban?
2/5 A kérdező kommentje:
Éretem köszi! :) Csak 1 facebook csoportbaláttam h árulná de képet mellékelek. Elvileg motorikusan jó index nincs matricák sincsenek a külsején, a hátsó fék lassan szervízigényes lesz. A kép: [link]
2015. máj. 9. 21:46
3/5 szerencses85 válasza:
Nem hiszem, hogy lopott. Ha megnézed a jófogáson van két darab 2002-2000 évjáratú motor, és azok még olcsóbbak, mint 170 ezer.
4/5 anonim válasza:
Biztos hogy nem 2002es ez a motor.1998tól a DTket lapos különolajzófedéllel gyártották.Ez a motor jó ha van 1994-es.Nézz utána kicsit a dolgoknak ;)
5/5 szerencses85 válasza:
Utolsó: nézd már össze a kettőt, mielőtt okoskodnál, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!