Szeretnék motorozni. Régi vágyam, de vajon jó lenne-e nekem ez a motor?
Üdv! Szerintem nem lenne jó neked ez A motpr. Nem rosszból, hanem azért, mert 0 tapasztalattal életveszélyes. Alul nem megy, ha meg pörgeted, nagyon megy => csábít a bűnre. És addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.
Jól megszabtad a feltételeket: "jó nekem az R6? Csak Yamaha sportmotorok érdekelnek, az R125 nem." Leszűkítetted a kört az R6-ra és az R1-re :D
Saját tapasztalat: 15 éves koromban 50-es szupermoto.
16 évesen 125-ös CBF.
Utána következett egy elég nagy ugrás, 2 éve hajtok egy CBF 600-ast. Éppen ki tudom használni a képességeit, (bár messze nem tökéletesen), nem érzem úgy, h kevés a 78 LE, és egy R6-ra már épphogy át mernék ülni, de nem mozogné rajta olyan otthonosan egyenlőre. Röviden: az R6 NEM kezdőmotor, úgyhogy javasolnám az érdeklődési köröd tágítását. Mivelhpgy mindjárt az R6-ot írtad, nem merem a 300-as Ninját javasolni (a 250-eshez volt szerencsém, bitang-jó gép), de mondjuk az ER6-F-et megnézhetnéd, vagy az XJ6-ost. Szépek, jók, és kevesebb eséllyel ölöd meg magad (rosszabb esetben mást is) velük, mint egy R6-tal.
Még annyi, hogy hoába vagy 22 éves, vagy hiába csak 24 évesen vennéd meg, ha addig nem motoroznál, ugyanúgy kezdőmotor lenne, és bár éredtebb, talán higgadtabb lennél, ettől függetlenül nem volnál elég egy R6 meglovaglására (lehethogy úgy tűnik, hogy lenézlek, de hidd el, jóindulatból mondom).
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!