Simsonba xenon?

xenon bőrülés ABS hogyne XD
Rakj inkább rá valami nem teszkós montenbájk lámpát.
A gagyi xenonnak is állandó feszültség kell,melyet ezek a 30 éves turmixgépek nem képesek hozni.
Vape gyújtás van rajta igenész!
100 watt állandó egyen feszültség!

és akkor most hova szarjunk,hogy neked vape gyújtásod van?!?!?!?!
először inkább olyan alap dolgokkal kéne tisztában lenned,hogy a feszültségnek nem watt a mértékegysége......

Kedves 3 válaszoló nem tudom hányas voltál szövegértésből,
de szerintem nem vagy valami észlény! A vape egyébként 12 voltos és a xenon szett is! Egyébként tisztában vagyok a volt a feszültség mértékegysége, a watt a teljesítmény mértékegysége, de ezt inkább ne ragozzuk ki ért jobban az elektromossághoz!
"először inkább olyan alap dolgokkal kéne tisztában lenned,hogy a feszültségnek nem watt a mértékegysége"
A mondat értelmetlen mivel hol volt arról szó hogy én nem tudom mi az a watt

Nem is értem,mi is a kérdés,hiszen egy elektromos zsenivel állunk szemben...
Miért nem vetted akkor már rég meg,ha ennyire kicsattansz a magabiztosságtól a vape gyújtásoddal együtt? XD

"de ezt inkább ne ragozzuk ki ért jobban az elektromossághoz!"
igazad van!ne is feszegessük a témát,hiszen be kell látnunk,hogy te egy igazi elektronikai szaktekintély vagy!!!!Ne haragudj,hogy írtam a kérdésedhez!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!