Melegen miért nem indul?
"valamint szelepet is beszereltek az üzemanyag tömlőre."
Most 2 üzemanyag szelep van benne?
Vannak olyan autók aminek a nyomásszabályozó szelep az üzemanyagszűrőben van és előre csak a szabályozott nyomású üzemanyag jut el. A Boránál viszont nem tudom ez hogy van megoldva.
Egyébként mikor melegen nem indul próbáld meg leszedni a tanksapkát és utána indítani.
Nem tudom, hogy gyárilag van-e még üzemanyag szelep valahol máshol is beszerelve, de azt tanácsolták többen is, hogy szereljek be feltétlen egyet.
Most leszedtem a tanksapkát és kipróbáltam a melegen indítást, úgy ahogy javasoltad, de ugyanaz a helyzet, csak többszöri próbálkozás után indul be a motor.
Hány kilóméter van a motorban? Esetleg a kompressziót is meg kéne mérni már.
Itt van az üzemanyag rendszerekről egy kis leírás, hátha ez segít:
Mindenesetre rákérdezek a szervizben, hogy nézzenek utána ha van egy másik nyomásszabályozó szelep is beszerelve a rendszerben. Lassan az az érzésem, hogy mivel már nem lesz mit kicserélni az autón és a probléma továbbra is megvan, már nem nagyon látnak szívesen a szerelők.
Amúgy 250 ezer km van a motorban, igaz nem volt kompresszió mérés, de a motor egész télen első kulcsra indult, és melegen is első kulcsra indul, persze ha nem több az újra indítási idő mint 8-10 perc.
A Linken található információkat kinyomtatom és megmutatom a szerelőknek, hátha valamire jutnak. Köszi az eddigi és a leedndő segítségeteket.
A múlt héten cseréltem főtengely szenzort is, de továbbra sincs semmi változás. A szervizben meg meg is mondták, hogy nem tudnak segíteni a továbbiakban, hiába fordulok hozzájuk. Ajánlások alapján felkerestem egy másik szervizt, ahol üzemanyag nyomásmérést, valamint a gyújtást nézték át, de itt sem találtak semmit. Most bejelentkeztem az egyik debreceni vw márkaszervizbe, remélem itt megtalálják a hiba okát.
Köszönöm nektek az érdeklődést és ígérem amint megtalálják a hibát, azonnal közölni fogom veletek.
Szia
Meglett a hiba oka? Nekem is ilyen van es nagyon erdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!