Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 motorom, hidegen...

Simson S51 motorom, hidegen szépen kegyes de melegen rögtön megáll. Menetközben visszaváltáskor ha kicsi a fordulat akkor is megáll, és csak nehezen indul. Eddig gyertya cserét pròbálltam. A gyújtása megszakítòs. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
kicsi az alapjárat, lehet sok a benzin esetleg
2015. márc. 21. 04:57
 2/3 anonim ***** válasza:

vagy kevés , mert hidegen ugye nagyobb az alapjárat is és szivatóval vagy nem tudom neked hogy van több benzin megy, de melegen a már nincs szivató , alapjárat is kisebb így leáll , ha manuális a szivatód akkor azt kéne megnézni , hogy melegen egy kicsit ráhúzni , ha kicsit is húzól neki és leáll akkor sok lesz a benzin neki, tehát nincs probléma, de ha úgy fog tökéltesen menni akkor az a gond hogy kevés , de melegen lehet az is , hogy kevés vagy sok a levegő , nem tudom mennyire értesz hozzá

de kikell ezt próbálgatni

2015. márc. 21. 05:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségetek, az alaplapi kis kondenzátor volt a ludas:). Miutánki lett cserélve stabil lett az alapjárat és hidegen melegen is jó.
2015. márc. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!