Dízeleknél baj ha rövid távra is sokszor van használva?
Most állok az első autó vásárlásom előtt nemsokára. Szeretnék dízelt venni jobban tetszik kevesebbet is eszik.
A munkahelyem otthonról kérek 3 km napi szinten lenne használva erre a távra de emellett azért szoktam hosszabb távokat is menni 50-100 km alkalmanként kirándulni parszáz km.
Nagy baj lenne az autóval ha sokat lenne ilyen rövid távon használva?
Volvo s 60 át szeretnék 2.4d motorral úgy tudom ebben van programozható állófűtés. Ez mennyire használható hasznos ilyen téren? A motort is befűti?
De ha pl állófűtéssel befűtök 15 perccel előbb akkor a rendszer át melegedik nem?
Mi baja lehet?
A buszjáratok nagyon rosszak másfél órát kell várnom. Ha jó idő van biciklivel szoktam járni de ezt rossz időben télen nem lehet..
Vedd meg nyugodtan, nem lesz semmi baj.Nekem is ilyen távra kell a kétliteres dízel, problémamentes. Persze a titok nyitja a rendkívül jó motorolaj. Mert ha nincs jó kenés, akkor viszont hamarabb kopik.
Na az olajválasztás az izgalmas. Mert csakis szintetikust használj.
Az állófűtést nem igazán ide találták ki, de minden további nélkül használhatod, ha már van.
Nekem a dízeles autók jobban tetszenek erősebb nyomatékosabb és kevesebbet eszik. Mindenképpen dízelt akarok.
Akkor összességében ha mondjuk jaratom pár perxet vagy állófűtéssel melegítem akkor nem lehet nagy baja ha az olaj is megfelelő. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!