Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy régi Ford Mustangnál...

Egy régi Ford Mustangnál mennyire megoldható automata váltóról átalakítani manuálissá?

Figyelt kérdés
Nem értek a váltóhoz, csak én manuál párti vagyok, és az automatával gyártott típusok jellemzően mindig olcsóbbak nem csak a Mustang-nál, de más amerikai típusnál is. Sóval mi az igazság?

2015. máj. 6. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezek Amerikában gyártott 40 éves kocsik, amik túlnyomó többsége automatával került forgalomba, ne legyünk már annyira dilettánsak, hogy egy 15-20 éves európai elterjedt típus váltójához hasonlítjuk... Veterán (ráadásul USA) autót tartani nem két fillér, ezzel tisztában van aki ilyenre adja a fejét
2015. máj. 7. 07:52
 12/16 veterán vas ***** válasza:
57%

Javasolt terápia:

Kevesebb doku-realitynek álcázott amcsi filmet kell nézni, és idővel kigyógyul a páciens az ilyen kérések feltevésétől.

2015. máj. 7. 10:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Most mit kell kötekedni ember? :D

Első mondatom, hogy nem értek a váltórendszerekhez. Fogalmam sincs hogy néz ki egy automata váltó, a manuálisról is csak annyi fogalmam van, hogy kúp alakú és fogaskerekek vannak benne :D

Ezért kérdeztem meg, hogy ha kiveszem az autót, akkor van e hely visza szuszakolni egy manuált

2015. máj. 7. 13:10
 14/16 veterán vas ***** válasza:

Téves értelmezés...... :(

Az lett volna kötekedés, ha olyanokat írok, hogy "úgyse tudod megcsinálni" esetleg "nincs annyi pénzed", vagy hasonlók. Semmi ilyenről nem volt szó, csak jeleztem, hogy ezek az átépítős filmeknek, nagyon kevés valóságalappal bírnak, és könnyen megvezetik az autószerelésben járatlanokat.

2015. máj. 7. 19:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Jaa. Olyanokat nem nézek, szóval nem éltem a bűvöletükben soha :D
2015. máj. 8. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Nehezen de meg lehetne oldani. Váltót beszerezni be lehetne rengeteget ami alkalmas lenne a dologhoz, amerikában az adott korban is rengeteg manuális váltóval szerelt típus létezett, nem lenne lehetetlen művelet a csere.
2015. máj. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!