Mennyibe kerülne ezt az autót talpra állítani? (Toyota Supra)
Szerintetek mennyiből lehetne ezt az autót talpra állítani? Nézelődem neten de nem sok toyota motrot láttam. De a BMW motorját bele lehetne rakni? beszéltem a tulajjal, szerinte egy ügyes ember meg tudja csinálni.
Ez egy roncs, 2 fillért sem ér, nem, hogy fél milliót.
Motort bármit bele lehet rakni, ami belefér, de elképesztő meló lenne és többszörösébe kerülne, mint venni egy kész autót.
azt írja: "kisebb hiányosságokkal" :D:D:D:D
utána meg: "motor, váltó, kerekek nincsenek" :D:D:D
Kértem még képeket az aljáról, megkértem hogy csavarhúzóval próbálja meg átszakítani az alját. Azt hittem el leszek küldve anyámba. Kaptam róla videót, nem szakadt át.
Jobb első kerékjáratnál van egy rohadás, azt leszámítva sértetlen a kasztni.
Nem tudom mennyire értetek az autókhoz, de 200-250ért lehet venni BMW -ket kompletten, megnéztem használtautón meg az oxl-n.
Onnan meg már csak át kell pakolni.
délután elmegyek egy ígazi szerelőhöz, megmutatom neki és kérek árajánlatot.
"Onnan meg már csak át kell pakolni"
Igen, ez ilyen egyszerű, pont mint egy Lego. Sok sikert és jó vastag pénztárcát hozzá!
Hallod szerinted nem talál egy négyzetmmm-t ahol nem szakad át?
Az 1 milliós plusz ráfordítással még alá is lőtt az illető szerintem. Az meg még plusz naivitás, hogy csak úgy beledobsz egy BMW motort. Ami ugye 200.000ért szintén egy hulladék lesz. És zárójelben, hogy még mindig nem tudsz rensszámot szerezni rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!