Egy Toyota Supra MK4-nél egy 640Le-s teljesítmény turbó beszerelése kb. mennyibe kerülne?
"Non-Turbós" autóbol ami SZÍVÓKÉNT 250ló (???) körül van nem tudom .. azok a "kisebb" átalakítások szerintem többe vannak mint az autó maga.... ésn em olyan kis átalakítások lehetnek azok...:D ilyenkor alap hogy széthuzzák az egész motort aztán kicserélik a felét hogy bírja a terhelést.... főleg amit 1000 lóra terveznek...
Chip.... ja majd a chip megold mindent mitszámít hogy került a motortérbe egy turbó... szerintem inkább egész motorvezérlőt írnak hozzá. ( Pl. VEMS)
egyébként a kérdésre válaszolva kb 1.5 misi vagy 2..
Apróbb átalakítások...végül is igaz, a blokköntvényen kívül minden csere. Sok apró alkatrész. :D
Szerintem inkább 2 millióhoz fog közelíteni egy ilyen mutatvány - jobb esetben.
"mondjuk 340Le-s turbót"
Mondjuk ilyen sincs :P Máshogy működnek ezek a dolgok..
Az a baj, hogy alapból szívó az autó, ennél egy egyszerű turbósítás is milliós nagyságrend, mert nem csak egy turbót kell ráaggatni, hanem ugyanúgy a fél motor cserés, mert teljesen máshogy működik egy turbós motor, mint egy szívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!