Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Járhatok/lehet rendőrautóm?

Járhatok/lehet rendőrautóm?

Figyelt kérdés
Nem igazival,csak olyanra festeném,nyilván nem magyarra,és fényhidat is szeretnék,vagy valamit ami arra hasonlít. lehet vagy felejtsem el?

2015. máj. 4. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó, akkor legyen rendőrautód, csak akadj már le a témáról! Kérdezted, hogy lehet-e. Megmondtuk, hogy nem. HA most nekiállsz vitatkozni, akkor mi a francért kérdezel? Akkor csinálj, amit akarsz, aztán majd gyere vissza megkérdezni, hogy miért büntettek meg?
2015. máj. 6. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Hajrá, jó utat. [link]
2015. máj. 6. 21:01
 13/14 veterán vas ***** válasza:

Na most cseszheted!

Addig álmodoztál a rendőr autóról, hogy közben véget ért az esti mese. Látod, a maciról is lemaradtál mint a nínósautóról.

Ugye milyen nehéz az ovisok élete? :D

2015. máj. 6. 21:11
 14/14 anonim válasza:
Nekem egy 2011es ford crown victoriám (police interceptor) van atlantai rendőrségtől vettem de nekem van engedélyem megkülömböztető jelzés használtára, de most fogok venni egy ford police incerceptor utilityt
2016. jan. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!