Járhatok/lehet rendőrautóm?
Figyelt kérdés
Nem igazival,csak olyanra festeném,nyilván nem magyarra,és fényhidat is szeretnék,vagy valamit ami arra hasonlít. lehet vagy felejtsem el?2015. máj. 4. 21:50
11/14 anonim válasza:
Jó, akkor legyen rendőrautód, csak akadj már le a témáról! Kérdezted, hogy lehet-e. Megmondtuk, hogy nem. HA most nekiállsz vitatkozni, akkor mi a francért kérdezel? Akkor csinálj, amit akarsz, aztán majd gyere vissza megkérdezni, hogy miért büntettek meg?
13/14 veterán vas válasza:
Na most cseszheted!
Addig álmodoztál a rendőr autóról, hogy közben véget ért az esti mese. Látod, a maciról is lemaradtál mint a nínósautóról.
Ugye milyen nehéz az ovisok élete? :D
14/14 anonim válasza:
Nekem egy 2011es ford crown victoriám (police interceptor) van atlantai rendőrségtől vettem de nekem van engedélyem megkülömböztető jelzés használtára, de most fogok venni egy ford police incerceptor utilityt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!