Melyik márkát ajánlanátok nyárigumi vásárláshoz?
Figyelt kérdés
205/55 R16-os gumi kellene, a gumiszervizben a Nokiant, illetve a Continentalt ajánlották. Havi 2-3000 km között megyek vele, autópályán is többek között, így mindenképp jó minőségű gumira lenne szükségem, de nem tudom, a szervizes jól mondta-e, tényleg ezek-e a jók nyárigumiból. Pirelli volt eddig rajta, a szerelő szerint a Pirelli nem olyan jó (igazából vele kaptam a kocsit). Melyik márkát ajánlanátok nyárigumiból? Melyik a jobb szerintetek?2015. máj. 3. 19:58
1/8 anonim válasza:
Jó az a két márka, de neten szerintem olcsóbb.
2/8 anonim válasza:
Continental, Pirelli, Nokian. Az említett márkák között ez a sorrend.
3/8 anonim válasza:
Ha sokat mész akkor Conti Eco contact. Nem kopik, csendes, de nem egy sport gumi, ne vaganykodj vele, az a lényeg.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Olvasgatva más fórumokat, már a Goodyear (Efficient Performance) gumik is a képbe kerültek.
Egyébként mi Continentalból a Premium contact 5-öt találtunk, nem Eco-t. :/ Mi a különbség?
2015. máj. 3. 20:26
5/8 anonim válasza:
nekem conti van az Audin,szerintem ez egy eléggé ajánlott márka.
6/8 anonim válasza:
Michelin Energy saver nyári gumit használok és gyakorlatilag egy álom vele az autó.
8/8 anonim válasza:
ha sokat mész akkor michelin. kopásban agyonveri az összes márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!