Milyen autót ajánlanátok nekem?
Bármilyen fajtába legyen, kinézetre legyen sportos kinézetű, fogyasztásra ne egyen sokat, max 7L körül. Ilyeneket néztem: Subaru Impreza 2.0, Volvo s40, Skoda superb, VW Passat. Audi, és BMW nem hiszem, mert sokat esznek, és drágák. Max 10 éves kocsiban gondolkodom, és max. 5000 Euróba.
Egyébként most jött ki a Skoda superb 2015 23 000-es kezdőárral, mi a véleményetek, hogy pár év múlva hol lesz az ára?
a mostani 2010es superbek (tehát 5 évesek) felszereltségtől és kilómétertől függően 3-5M között mennek (használtautón néztem), tehát 5 év múlva ez az új is ugyan annyiba fog kerülni, mint a mostani 5 évesek kb.
Fogyasztás meg első sorban lábfüggő és motorfüggő, benzines vagy dízel érdekel?
ne egyen sokat erre kettes imprezát nézegetsz :)
benzinesből csak kis kategóriás,kis motorral szerelt jöhet szóba,az meg nem sportos.
s40,passat,mondeo vagy
Nézd, max 5000 eurót adnál érte, ne legyen 10 évnél idősebb és megadsz többségében prémiumautókat...már ez alapján is ha kapsz is valamit, akkor az valami nagyon lepukkadt példány lesz, de talán még azt sem és akkor jön még a 7 literes fogyasztás...meg ha ennyire fontos a fogyasztás gondolom fenntartásra is korlátosak a forrásaid, ez esetben viszont ne ilyen autókat nézz, mert ezekhez természetesen az alkatrészek ára is magasabb.
Szerintem szimplán vedd figyelembe a saját korlátaidat, gondold át, hogy pontosan mire kell az autó és mik a legfontosabb tulajdonságok hozzá és ez alapján keress egy autót. 5000 euróért már jó autót lehet kapni, de nem jó állapotú, kis fogyasztású, 10 éves prémium autót!
Akkor kb. a felére csökken. 2015-ös superb-k, és 2015-ös Passatok nagyon tetszenek, de ez magas ár.
A békaszemű Jaguár se nem rossz. 10 éves használt autó is már szét van húzatva, hát még az öregebb? Mennyi km lehet bennük? Volvo s40 is tetszik, írhattok még akkor 2000-es évektől, közepes fogyasztásúakat, és hasonló kinézetú autókat, amiekt flsoroltam, és legyenek jók ár/érték arányban, ha tudtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!