Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok...

Milyen autót ajánlanátok max.400e Ft-ig?

Figyelt kérdés

180cm magas nő vagyok, ezért jó lenne, valami viszonylag tágasabb autó, ami nem mellesleg kategóriájában megbízható, általánosságban nem kell rá túl sokat költeni - illetve viszonylag olcsó hozzá az alkatrész, ha bármi van...

Suzuki az egyedüli, amit nem szeretnék.

Minden tanácsot nagyon köszönök!

2015. ápr. 17. 10:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Toyota Carina, vagy Toyota Corolla, de inkább gyűjts még!!!!!
2015. ápr. 17. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Opel Astra F de csak ha nem rozsdás.
2015. ápr. 17. 10:47
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Gyűjteni nem szeretnék hozzá, ez csak amolyan második autó lenne - futkosni nekem a gyerekkel.

Mivel az utcán fog állni, nem szeretnék olyan, amit nagyon sajnálni kellene, ha történik vele valami - ezért keresem ezt az árkategóriát.

2015. ápr. 17. 10:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát pont, hogy az olcsó és népszerű autókat lopják a legjobban. Ne emiatt válassz egy tragacsot pár százezerért, amire aztán csomót kell költeni.

Mert ennyiért vett autóra szinte biztos, hogy kell majd és egy pénztemető lesz!

2015. ápr. 17. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:

B corsa, esetleg b vectra ha már az f astra unalmas. Futkosni a gyerekért inkább benzines kell szerintem a b corsákat nézegesd. :D

[link]

2015. ápr. 17. 11:33
 6/14 A kérdező kommentje:
1.2-es fiat punto-t néztem most ki, képek alapján nagyon egyben van, azt hiszem utánaolvasok típushibák stb. miatt
2015. ápr. 17. 11:47
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Punto-t felejtsd el.

Tényleg a B Corsa lenne a legjobb választás. Én 185 cm vagyok és elférek kényelmesen. 400.000ért még dízelt is kapsz szép állapotban (de neked benzines lenne jó). Nekünk van egy ilyen- egy olyan. Csak jókat tudok mondani róluk. Amire kell arra neked tökéletes lenne.

2015. ápr. 17. 12:06
 8/14 A kérdező kommentje:

7-es köszönöm, a magasságod sokat segít, érdemi info!

Az, hogy "a corsa nem tetszik" annyira nem nyomós érv, ugye? :))

Na, átfutom őket még1x!

2015. ápr. 17. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért nem hinném, hogy szempont lehet a forma. Inkább az állapot.

Bár nekem a Punto se tetszik jobban:)

7-es voltam

2015. ápr. 17. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
A Puntok nem rossz kocsik, de 400-ért csak lelakott van belőlük. A jók még mindig 600 körül mennek.
2015. ápr. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!