Milyen autót ajánlanátok max.400e Ft-ig?
180cm magas nő vagyok, ezért jó lenne, valami viszonylag tágasabb autó, ami nem mellesleg kategóriájában megbízható, általánosságban nem kell rá túl sokat költeni - illetve viszonylag olcsó hozzá az alkatrész, ha bármi van...
Suzuki az egyedüli, amit nem szeretnék.
Minden tanácsot nagyon köszönök!
Köszönöm! Gyűjteni nem szeretnék hozzá, ez csak amolyan második autó lenne - futkosni nekem a gyerekkel.
Mivel az utcán fog állni, nem szeretnék olyan, amit nagyon sajnálni kellene, ha történik vele valami - ezért keresem ezt az árkategóriát.
Hát pont, hogy az olcsó és népszerű autókat lopják a legjobban. Ne emiatt válassz egy tragacsot pár százezerért, amire aztán csomót kell költeni.
Mert ennyiért vett autóra szinte biztos, hogy kell majd és egy pénztemető lesz!
B corsa, esetleg b vectra ha már az f astra unalmas. Futkosni a gyerekért inkább benzines kell szerintem a b corsákat nézegesd. :D
Punto-t felejtsd el.
Tényleg a B Corsa lenne a legjobb választás. Én 185 cm vagyok és elférek kényelmesen. 400.000ért még dízelt is kapsz szép állapotban (de neked benzines lenne jó). Nekünk van egy ilyen- egy olyan. Csak jókat tudok mondani róluk. Amire kell arra neked tökéletes lenne.
7-es köszönöm, a magasságod sokat segít, érdemi info!
Az, hogy "a corsa nem tetszik" annyira nem nyomós érv, ugye? :))
Na, átfutom őket még1x!
Ennyi pénzért nem hinném, hogy szempont lehet a forma. Inkább az állapot.
Bár nekem a Punto se tetszik jobban:)
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!