Milyen autót ajánlanátok max.400e Ft-ig?
180cm magas nő vagyok, ezért jó lenne, valami viszonylag tágasabb autó, ami nem mellesleg kategóriájában megbízható, általánosságban nem kell rá túl sokat költeni - illetve viszonylag olcsó hozzá az alkatrész, ha bármi van...
Suzuki az egyedüli, amit nem szeretnék.
Minden tanácsot nagyon köszönök!
A Punto nekem gyanús, leginkább a hátulja, és korának megfelelő állapot de szét van szilikonozva kívül belül. Mintha el akarnák fedni a lényeget.
Polo korrekt hirdetés, a legjobb minőség is a az eddigiek közül(, én Corsa B/C Astra G után ültem Golf-ba. Klasszisokkal jobb) De azzal az 50 lóerővel ne akarj kimenni a városból.
Peugeot felejtős.
A Rover szép kocsi, de ez is törött (jobb sárvédő, motorháztető színe) valamint a lángnyelves szőnyegek és a tákolt hifi se sok jót sejtet.
Nagyon köszönöm a válaszod!!!
Megkérdezhetem, hogy hogy érted, hogy a polo klasszisokkal jobb?
Régebben volt egy 0,8 matizom, szóval nem vagyok az a duhaj fajta, és városból tényleg nem mennék ki vele :D
Erre még ránézel kép alapján?
Illetve ha a puntot elmennék megnézni, és nincsen az a festékvastagság mérőm vagy hogy hívják, akkor mire érdemes figyelnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!