Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan, hogy valaki egyszer...

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem alkalmas arra, hogy letegye a jogsit?

Figyelt kérdés
Már komolyan kezdem azt hinni, hogy túl ostoba vagyok, és abba hagyom az egészet.. 5 éve próbálkoztam, kreszen 3szor buktam, abbahagytam. Most újra, és még nem volt a vizsga, de minden nap majdnem 1-1.5 órát nyomatom oda-vissza a tesztet, a könyvet is tanulom folyamatosan, és így is nagyon sokszor bukok.. el sem merek menni majd a vizsgára, mert valamiért érzem, hogy bukás lenne.. és kérlek ne szidjatok, hogy sötét vagyok stb, ostorozom magam eleget, de egyszerűen nem értem, hogy ennyi gyakorlás és tanulás mellett hogy bukhatok még így is.. Már 1 hónapja csinálom minden nap. komolyan azon gondolkozok, hogy egyszerűen túl hülye vagyok, és jobb, ha soha nem is erőltetem a jogsit :(
2015. máj. 3. 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Állj hozzá pozitívan , állj a sarkadra és mondogasd , hogy megcsinálom , nem hagyom , hogy legyőzzön! Ha mindig negatívan állsz hozzá..vonzod magadhoz azt és a negatív erők találnak be ... így nem is fog menni! Nem vagy hozzá buta hidd el! Csak pozitívan és menni fog :) Sok szerencsét
2015. máj. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!