Ajánlanátok nagyon egyszerűen kezelhető,3D-s, forgatható geometriai ábrák készítésére alkalmas programot, ami ingyenesen letölthető?
Olyanra lenne szükségem, amivel speciális kódolás nélkül is készíthetők olyan alakzatok, mint például ellipszoidok, hengerek, körök, persze meghatározható paraméterekkel, és a kész ábra megjelenik a képernyőn, forgatható formában. Fontos, hogy ingyenes legyen, és tényleg nagyon egyszerűen kezelhető. Remélem van ilyen, és tudtok ajánlani hasonlót.
Előre is köszönöm minden válaszadónak!
A legtöbb ingyenes modellező a Pov-Ray renderelőt használja, így a Pov-Ray oldalán felsorolnak néhány ilyen programot.
Én a Breeze Designer-t használtam még régen, nem túl profi, de egyszerű program volt, azóta nem tudom mennyit fejlődött.
Itt a honlapja:
Itt is felsorolnak 25 ingyenes modellezőt, a Wings3D maradt ki a felsorolásból talán, ami elég jónak számít, valaki meg is említi a hozzászólások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!