Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G Astra 385 ezerért?

G Astra 385 ezerért?

Figyelt kérdés

Linket sajnos valamiért nem másol be a tab.

2003-mas évjárat, teljesen fapados. Az egyetlen "extra" a központi zár benne, meg talán azervo, debba nem vagyok biztos.

Kisebb esztétikai hibákkal (karcok).

De még így is gyanúsan olcsó. Vagy ilyen "fapadosan" ennyit érnek ?

2015. máj. 3. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Megvetted végül? :D
2015. júl. 24. 21:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem... :)
2015. júl. 25. 04:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Látom nem vetted meg végül, de ilyen áron G astra hát ott valami nagy disznóság lehet.

Egy teljesen fapados ahol még az ablakemelő is kézi azért is elkérnek minimum 500 ezret. Persze ha nincs agyon leamortizálva és nem esik szét alattad 2 év múlva.

Egyik ismerősöm vett már 450 ezerért 2000-es évjáratú G astrát volt benne elég sok extra, elektromos ablak hátul is, centrálzár, riasztó, légzsák, fűthető elektromos tükrök, és szemmel láthatóan is elég jó szőrben volt a gép. Klíma is volt benne de azt mondták is neki hogy utólag lett beletéve egy másik G astrából de működött az is szépen. Az autót én is vezettem mert nekem már 3 éve van G astrám és én már elég sokat szereltem, igaz nekem 1.7 tdi van havernak meg 1.4 es benzinese volt, egyedül a gyorsulásnál vettem észre különbséget amire egyértelműen számítottam, de ahhoz képest ment mint a vaddisznó. Nekem akkor nem volt vele különösebb bajom, szépen ketyegett a gép. De pár hónappal később jelentkeztek hibák és a műszaki vizsga is közeledett havernak és amikor elvitte előzetesre 1 héttel előtte, hát majdnem elbőgte magát amikor elé raktak egy listát hogy a hátsófékeket cserélje, a kormány gömbcsuklókat cserélni kell. A hátsó lengéscsillapítóra mondták hogy már el se vigye az autót mert bármikor törhet. A kipufogóval is volt valami probléma, és mint kiderült a hátsó kerekeknél ugye a sárvédő annyira elvolt már rohadva hogy amint leszedték a kárpitot a csomagtérbe jó nagy lyuk tátongott, és alváza is több helyen ki volt lyukadva, és ezzel megkoronázva a dolgokat kiderült hogy a két első lámpa ami tunninglámpa volt persze xenon izzóval olyan szabálytalan volt mint annak a rendje, így is az a szerencséje hogy rendőr még nem kötött bele a dologba, ezért le is szidták a műszakin így komplett lámpákat kellett még vennie hozzá, és meg kellett szabadulni a xenon izzóktól is. És még jó pár apróság is volt amit megcsináltak rajta, és persze az utólag beépített klíma bekötése is eléggé trehány munka volt így azt is rendbe rakták, azt a részét úszta meg a legolcsóbban. Az autó 2 hétig volt ott a szerelőknél mire mindent megbírtak csinálni, hát ráment 250 ezer forintja az egész műveletre, főleg hogy a vezérműszíj és olajcserét is kért mellé, ami szintén esedékes volt már.

Az összes pénze ráment így nem sokáig tartott az öröm hogy jó áron vette.

2015. júl. 29. 23:13
 14/14 szántóvető ***** válasza:
13-as ez tanulságos történet.a lyukas alvázat és sárvédőt ki lehet szűrni ha az ember veszi a fáradságot és átnéz(et)i az autót.ha ezt nem számítjuk akkor kijelenthető hogy ismerősöd felkészítette műszakira a járgányt,ráköltötte amit rákell és remélhetőleg gond nélkül autókázik azóta :) remélem nem ment el az illető életkedve az élettől :)
2015. júl. 30. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!