Milyen autót éri meg 100-150000 Forintért venni?
Nem értek egyet az előttem íróval! 150-ért már ki lehet fogni nagyon megkímélt garázsban tartott, szinte gyári állapotú Ladákat, mondjuk egy 2107-est.
Nekem ha feltétlenül kellene egy autó és csak ennyit szánnék rá, én csak azt vennék.
Az átírás költségeit sajnos le kell nyelni, ezen nem tudsz spórolni.
A biztosítás régebbi Ladára nem kerül egy vagyonba. Ismerősöméknek is van, és kb. 20-25ezret fizetnek évente biztosításra.
tapasztalatból mondom: SEMMILYENT!
500 ezer forint alatt ne nagyon nézz szét, mert nagy eséllyel megbánod rövid időn belül.
Hát azért én cáfolnám az itt leírtakat! kb 3 hónapja vettem a páromnak munkába járni egy 1-es clio-t 1.4 RN 1992-eset!
teljesen rozsdamentes,garázsban tartott,friss müszaki és zöldkártya,elktromos ablak,központiz.,metálfény..stb.
Tök jó kis autó,már mentünk vele 8000 km-t!
JA AZ ÁRA:185 000 ft volt,igaz öreg de ennyi pénzért!
18 00-ásnak abban igaza van hogy azért vannak még kiadások: átíratás kb 70 000. csináltunk egy olaj,levegőszűrő,gyertya cserét ez kb 16000 ft.
de a lényeg hogy szerintem mi kifogtuk!
sok szerencsét!
ami neked szóba jöhet:golf2 benzines
Az 1 millió forintot azokra az autókra értettem ameikekkel BÁRMIKOR megtehető 1000-1500km. (ez mondjuk egy nyaralás, vagy egy síelés teljes kilómétere)
18:00ás voltam.
hát én a clio-ba is beülnék és meg sem állnék 1000 km-ig!csak tankolni!
hidd el ki lehet fogni!főleg most az autó értéke a béka segge alatt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!