Ha nekitámasztom az ajtót a másik kocsinak, akkor megkarcolom a festését?
Kicsi volt a hely beszálláskor, ezért hogy elkerüljem a nekikoccantást, kinyitottam az ajtót addig, hogy megtámasszam a másik kocsin.
Tehát kinyitom és nem hagyom, hogy a rugó kicsapja az ajtót, hanem vigyázva, óvatosan nekitámasztom.
Mikor becsukom az ajtót látom, hogy van ott egy centis karc vagy festéknyom. Az ajtó nyilásával pont "jó" helyen van.
Elképzelhető az, hogyha csak nekitámasztom az ajtót a másik kocsinak az is megkarcolja a festését?
Próbáltam kézzel, nyállal letörölni, de nem jött le.
Most akkor tényleg meg lehet ennyivel karcolni egy másik kocsit?
(A kocsi egy kollégájé, szóltam neki, hogy mondjon egy összeget, hogy ne maradjak adósa. Még nem mondott semmit. Mennyit adjak neki? )
csak vicceltem :-)
De ha tud valaki egy olcsó, de jó autófényezőt, akkor azt megköszönöm.
hát jah, legközelebb már úgy csinálom.
Mondjuk vicces a helyzet, mert ugye épp azért támasztottam neki az ajtót, hogy ezzel megakadályozzam a nekicsapódását és a karcot :-)
Hát a másik félnek azért nem annyira vicces.
Különben igen, egészen apró nekikoccanás is úgy meghúzza, mint a huzat, ha fémtárgy és kicsit mozog rajta. Én egy feszítővasat érintettem hozzá épp csak egy leheletnyire (!) az enyémhez, és egy ki.szott tízcentis karc keletkezett rajta azonnal. Nem hittem a szememnek. Baromi boldog voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!