5. sebességet kidobja az autó rendszeresen!?
Figyelt kérdés
gondoltam, hogy váltótartó bak, ki is cseréltem mert szétvolt darabokra szakadva. de még mindig kidobja. MI lehet? be kéne állítani a váltórudazatot? hogyan kéne azt2015. ápr. 28. 21:21
1/4 anonim válasza:
A váltót kellene megjavítani.
Nekem konkrétan szét volt szakadva a billenésgátló, de nem dobálta ki a sebességeket.
2/4 anonim válasza:
1.Olajszint ellenorzés
2. ha az jó akkor egy másik váltó kell
3/4 A kérdező kommentje:
olajszintet nem ellenőriztem, de viszont elvittem 1 váltóshoz aki megmondta hogy kuka. köszi a segítséget
2015. ápr. 29. 19:21
4/4 anonim válasza:
Szerintem is kuka, valószinüleg sokat autópályáztak az autóval, vagy valamiért sokat használták az 5-öst, ezért szétkoptak már a fogaskerekek. Igy bizony csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!