Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nekimentek az autómnak munka...

Nekimentek az autómnak munka idő alatt, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Reggel mikor bementem dolgozni a céges mászkálós autóm nem volt a helyén, így a főnököm azt mondta, hogy menjek ma a sajátommal.

Az történt, hogy mikor jöttem ki a hivatalból (épp a cég ügyeit intézve) láttam, hogy megzúzzák az autómat, észre is vette, hogy az enyémet nyomta meg így menekülőre fogta. Üldözőbe vettem az ipsét de lerázott... (én 120 al mentem utánna lakott területen belül,gondolhatjátok, hogy Ő mennyivel ment)

Szerintetek mit csináljak?

A cégnek meg kell téritenie a káromat?

#cég #meg zúzták az autómat #céges ügy közben #munka idő alatt
2015. ápr. 27. 15:25
1 2
 11/17 SándorÚr ***** válasza:
én mindenképp bemennék a rendőrségre, ha jó napjuk talán hajlandóak segíteni, ha nem akkor elküldenek, pofán vágni nem fognak, ergo nincs mitől tartanod.
2015. ápr. 27. 18:00
 12/17 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Szerinted pont a büntetéssel foglalkozok mikor egy gerinctelen **** megnyomja az autómat a szemem láttára és elmenekül??? "

Rendszámot megnézem, megjegyzem, rendőrt hívok és _ismeretlen tettes_ ellen feljelentést teszek. Ha más nem a MABISZ fizet...

Ha el is kapod, az önbíráskodás. Az hagyján, hogy a károd nem lesz megtérítve, még ő jelent fel téged testi sértésért. Azért többet kapsz, mint ő a balesetért.

"A rendőrök sz**ni fognak rá..."

Ha előadod ugyanezt a sztorit, akkor nyilván. Ha 120-szal robogtatok át Vácon, akkor nyilván volt néhány szemtanú is. Igen, arra is, hogy te is. Esetleg látták a rendszámot. Plusz van néhány téfigyelő is. Pl a Széchenyi utcánál és a Földváry téren biztosan, de több helyen is lehet.

2015. ápr. 27. 18:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Öregem, a korábbi hozzászólásokat is elolvastad?

A tettes autójának csak a JOBB oldalát láttam végig...h a fenébe olvassam le?

Na, mivel te Váci vagy ha már vágos az utcákat...

Van a Kormányablak(Cemü székház)

Ha szemben állsz vele, akkor akkor a jobb oldalán van az a parkoló, na ott van az a kis utca, annak a jobb szélén álltam a padka mellett (szabályosan), amikor kijöttem a székházból és mentem pár métert(Kb 30m a kocsimtól vagyok) látom,h a fószer áll az autóm orránál és nézegeti, elötte áll az övé járó motorral, kinyitott ajtóval.(még mindig csak a JOBB oldalát látom a kocsijának) Mikor kb 15-20m re voltam tőle rámnézett, látta-gondolta én vagyok a tulaj. Hirtelen a kocsijához futott és padlógázzal kikanyarodott JOBBRA KISVÁC felé, így is a kocsija JOBB oldalát láttam. Először fel sem fogtam, h mivan. Odasiettem a kocsimhoz és láttam mitörtént.

Gyors be a kocsiba indít, és gyerünk utánna.

Vác végén van egy körforgó elötte egy lámpa, na ő átment a pisroson, én már nem, ott veszett nyoma....

Az h 120 al mentem végig Vácon az tulzás.. akk. ink. ugy mondom h követtem és nem figyeltem, h mennyivel mentem. Ránéztem h mingyá 120 ezért visszalassítottam 55-60 ra, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy 120-al mentem vagy 3 km-t.

2015. ápr. 27. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Arról a lámpáról van szó, ami csak a zebra miatt van? Tehát nem kereszteződés. Ott simán átmehettél volna és akkor eltudod kapni. Persze úgy, hogy a gyalogosokra vigyázol, jelzel nekik stb
2015. ápr. 27. 20:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Piros lett, megtehettem volna, de ha a gyalogoks nem veszi le a jelzésem akkor csúnya vége lett volna....
2015. ápr. 27. 22:15
 16/17 anonim válasza:

Kamerákal azonosítod a rendszámot, feljelentés.. De evvel a száguldozással neked is gondod lesz mert ha visszatekerik a felvétel akkor benne lesz ez is.

Máskor ne igy önbiráskodj, mert valaki elüthetsz.

2015. ápr. 27. 22:41
 17/17 Koplárovics Béci ***** válasza:

A csapágyboltnak (nem tudom a nevét, motorokat is árulnak) ha jól tudom van kívül kamerája (kifelé a baloldalt), aztán jobb oldalt az itallerakatnál érdemes lehet megkérdezni, meg a körforgalomnál a kúton.

Mindenesetre a rendőrségi feljelentést tedd meg, de szerintem elkapni nem fogják. Viszont ha lezárják az ügyet (30-60 nap), akkor elvileg a Mabisznak kéne fizetnie (nagyon nem akarnak majd).

2015. ápr. 28. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!