Miért nem ajánlják a négy ütemű motorkerékpár vásárlását 250 köbcenti alatt?
Én írtam az előbb :DD
Azért mert a 4 ütemű motor bonyolultabb, több alkatrészből áll ezért nehezebb is, és olyan kis motornál fontos a súly
Meg azonos köbcentinél a 2 ütemű nagyobb teljesítményt ad le mint egy 4 ütemű
A 250 ccm alatti 4 üteműek szinte használhatatlanok, erőtlenek, sokat fogyasztanak és nem túl megbízhatóak
Egy kismotor meghajtására sokkal jobb egy kétütemű motor.
Az én Simsonom 3 litert fogyaszt pedig 60 köbcentis, haverom 50 köbcentis 4 üteműje robogója megissza az 5-öt..
én akkor viszont jövök a négyüteműek mellett :D, nekem sokáig volt kétütemű robogóm, 2 is, de nem szerettem őket valahogy, sokat ettek, büdösek voltak, a hangjuk se az igazi, most egy 4ütemű 125ös robogóm van, elégedett vagyok a fogyasztással, nekem elég dinamikus is, a hangja se rossz, mondjuk nem is megy annyira mint a 70es apriliám :P de arra tökéletes hogy a napi 15 kmert megtegyem vele,
máskülönben a 4ütemű sokkal nyomatékosabb alacsony fordulaton, nem kell pörgetni annyira, akkor vegyél 2üteműt ha "versenyezni" kell, én másra nem ajánlanám
Mondom haverom Kymcoja benyelte az 5 litert! :D
Amúgy 2 ütemű robogónak persze hogy nincs motorhangja...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!