Suzuki Swiftet milyen vezetni?
Figyelt kérdés
Friss jogsim van, egy új C3-as Citroenen tanultam vezetni, és apukám Peugeot 407-jét vezettem eddig (2 hónapig), de most saját autót tervezek venni. Sajnos kicsi rá az anyagi keretem, kinéztem egy 2001-es Swiftet (1.0). Nyilván mielőtt megvenném, elviszem egy körre kipróbálni, de ha nagyon rosszakat írtok róla, akkor el sem megyek megnézni. Szóval az a kérdés, hogy milyen lesz ezt a viszonylag régebbi, és elég "alap" autót vezetni a fent említett, Swifthez képest modern autók után? Tudom például hogy nincs benne szervó kormány. Mennyire lesz nehéz tekerni a kormányt? Autópályán mennyire zajos a Swift... Stb.. Ilyenekre vagyok kíváncsi. Meg minden egyéb általános hasznos infót, tippet szívesen veszek!2015. ápr. 23. 19:20
11/15 anonim válasza:
Van elektromosan állíthatós is. Amúgy a tükör lapot kell állítani. A jobb oldalihoz kérj segítséget.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Amit konkrétan kinéztem az nem elektromosan állítható :)
2015. ápr. 24. 17:31
13/15 A kérdező kommentje:
Na, megvettem az autót!!!! :) Első tapasztalatok: kuplung nagyon furcsa (de vadi új a kuplung tárcsa, ami az autóban, szóval nem azért fura, mert elkopott), de 1km után megszoktam, féket taposni kell (erre meg rá kellett jönni, de ez is olyan, hogy rögtön megszokja az ember), a szervó viszont nekem hiányzik... Nem tudom tenyérrel tekerni, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. Egyébként eddig elégedett vagyok. Pláne, hogy parkolásnál láttam a helyet, és arra gondoltam, hogy nem férek be, aztán rájöttem, hogy nem a 407-el vagyok, és nevetve beálltam :D
2015. máj. 3. 21:37
14/15 anonim válasza:
Nincs semmi baj a kuplungjával, ha tud az ember vezetni akkor mindegy milyen a kuplung csak működjön. Egyébként jól lehet vezetni, ha minden jo az auton akkor egész jó vezetni, semmi bonyolitás egyszerűen ez még autó!
15/15 anonim válasza:
szervó nélkül helyben is elterekem a nyári kerékkel, a téli az kicsit combosabb mert 175 ösöm van jó vaskos de férfi lévén egy kis bicepsz befektetéssel helyben is tekerhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!