Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Generic trigger sm50 problémám...

Murlockmuki kérdése:

Generic trigger sm50 problémám van valaki tud esetleg segíteni?

Figyelt kérdés
Tegnap este úgy értem haza hogy le leakart fulladni a motor mert kevés benzin volt bent.Ma haza értem és tankoltam bele 3,5 95 benzint és 1,5 Evo benzinr + kevertem 1dl stilh olajat mert úgye , ugy vásároltam a motrot hogy az elöttem lévő tulajdonost akitől vettem így használta , az lenne a bajom hogy bele tettem ezt a keveréket nem akart elindulni de ha be is indul , akkor is csak 10 mp -re és lefulllad .Nagyon füstől amikor megnéztem a kipufogóból csöpögött az olaj , szétszedtem a kipufogót nagyon sok olaj volt a kipufogóba , azóta összeraktam probálom indítani de nem indul vagy ha néha indul is lefullad. Tolásra se jó , valki ha tud segíteni kérem .......

2015. ápr. 23. 18:11
 1/7 szerencses85 ***** válasza:
Nem tankolhattál figyelmetlenségből valamelyikből dízelt?
2015. ápr. 23. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Ki van kötve a különolajozást? Mert ha nem, akkor túl sok az olaj (nekem bejáratásnál fordult elő, hogy nem indult emiatt). Azt sz-r láncfűrész olajt meg felejtsd el!!! Láncfűrésszel közlekedsz? Esetleg fűkaszával? Nem? Akkor miért kerti gépbe való olajat öntesz a motorodba??? Millió márka és típus közül tudsz választani! tegyél bele castrol, repsol, vagy valvoline fullszintetikus 2t olajat!
2015. ápr. 23. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
értem h castrol meg stbi de az ember azt mondta h ö azzal tankolta tegnap vettem a motort :D nem ismerem anyira még
2015. ápr. 23. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
de mondjuk én arra gondoltam h lehet h a gyertyát megette és zárlatos lett és annyit rugdostam meg toltam h megszivta magát és azért volt a kipufogoban is annyi olaj szóval ezek a jelek utalhatnak gyertya problémára ??
2015. ápr. 23. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki van kötve a különolajozás vagy nincs kikötve??? Ha nincs kikötve, akkor ne keverj a benzinhez és, mint mondtam vegyél rendes olajat. Amit te leírsz az nem gyertya probléma. A sok olaj miatt van. Karburátor be van állítva? Milyen gyertya van benne, amúgy?
2015. ápr. 24. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az pedig lehet, hogy megszívta magát, de nem a gyertyával van a gond. Az meg, hogy az előző tulaj hülye volt, nem azt jelenti, hogy neked követned kell az ő hülyeségét.
2015. ápr. 24. 00:01
 7/7 A kérdező kommentje:
értem az a gond h kivan kötve az olajozás :( szerintem megszivta magát
2015. ápr. 24. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!