A problémám az hogy nem indul az autóm (peugeot 307 sw) ráadom a gyújtást és minden működik de indításnál semmi sem történi megse nyekken, mi lehet a probléma?
Az enyém 306 Break :)
Nálunk a Bendix volt a hibás, önindító.
Amit tudok ajánlani:
- a váltót rángasd meg. Volt, hogy nekem egyből beindult utána.
- kicsit told előrébb az autót. 10-ből 9× bejött, hogy kb. 5 centit előre toltam
- keress vállalkozó embereket körülötted és kérd meg, hogy tolják be az autót. Azonnal beindul.
Máskor volt már hasonló?
Akku mikor volt cserélve? Illetve az akku nem lett megmozgatva?
Egyszer úgy jártam, hogy a szervizben megnézték a motorteret és nem rakták vissza a csatlakozást megfelelően az akkura.
Simán elmentem az autóval még 120 km-t, majd mikor jöttem volna haza, egyszerűen kakukk volt az egész kocsi.
Mire rájöttünk, hogy konkrétan az akku nem lett jól visszarakva.. szívtunk egy órát. :)
Minden esetre egy szervizt megér. De, amikor a fentebb írt probléma nálunk kijött (többször), akkor az önindító volt a hibás.
De még a szénkefe probléma is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!