Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Félni a kresz vizsgától?...

Félni a kresz vizsgától? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nos, az az én gondom, hogy 17 évesen a szüleim eldöntötték, hogy csináljak egy jogsit. Én akkoriban nem akartam, és elég lazán vettem, heti 1-2 tesztet csináltam kb.. Meg is lett az eredménye.. Aztán csak-csak erőltették, és összesen 4 vizsgán voltam, mind a 4 bukás. Akkor a szüleim is feladták, és én is örültem, hogy végre nem kell ezzel foglalkoznom. (Hülye voltam)

Most 26 évesen úgy érzem, illene már, ha a kezemben lenne, és nem lennék buszhoz ill. másokhoz kötve, hanem bárhova elmehetnék kocsival, stb. Becsületesen végig jártam az órákat, sokat tanultam, a tesztet oda-vissza tudom már csinálni, és 27. lesz a vizsga időpontja.. és én nagyon félek. Egyszerűen nem bízok magamban, úgy érzem, hogy meg fogok bukni, hiába tanultam meg mindent, bennem van, hogy én hülye vagyok ehhez és pont... Szerintem a régebbi bukások miatt vagy nem tudom...

Tudna valaki valami tanácsot adni? Hogyan kezeljem a helyzetet, kinek mi válik be izgalom esetén, és volt-e valaki hasonló helyzetben?

Ki menyire fél(t) a bukástól?

2015. ápr. 21. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
A KRESZ elméleti vizsga a legkönnyebb vizsga. Nagyon jól mérhető a felkészülési szint a tesztelés során, amíg az nem megy közel hibátlapul,nem szabad vizsgára jelentkezni. 10 pont hiba lehetőség rengeteg, 3pontost nem illik rontani nyugodt körülmények között, stresszes helyzetben se lehet gond, ha otthon sikeresek a tesztek - amíg otthon is hibázol, ne jelentkezz vizsgára.
2015. ápr. 21. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Anno én is sokszor buktam és abba hagytam miatta.

Most újra kezdtem jövő hónapban vizsgázok.

Szerintem ha gyakorolsz és otthon jól megy, max pár hibával akkor nem kéne problémának lenni. Ott úgy kell felfogni mint egy gyakorlás. Nem kell izgulni.

2015. ápr. 23. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!