Milyen hobbi, látványosabb "menőbb" autót érdemes venni, amivel ki lehet tűnni a tömegből?
A dolog eleve ott sántít, hogy a csajok 90%-át nem érdeklik milyen kocsid van, nem is az alapján itélnek meg. Tapasztalatból tudom.
Különleges autót akkor vegyél, ha magadat akarod elkápráztatni a tudattal, h neked milyen kocsid van. Ilyenre főleg a 80-as évek beli japán autók a jók, mert azok stílusa európai szemmel még elég amerikaias. Én is ilyen autókkal kezdtem. Ha találsz jó állapotút, akkor nyert ügyed van, mert azok még 30 éves koruk ellenére is nagyon megbízhatók, fiatalosak, vagányak és vonzzák a tekintetet ha szép állapotú.
Autóval ismerkedni? Hogy? Odaparkolsz a lánykollégium elé és kiteszel egy tábát, hogy gyertek csajok? :)
Ha ki akarod röhögtetni magadat, akkor csináld.
Vegyél egy Hyundai Coupe-t, viszonylag ritka és elég sportautós kinézete van:
Itt egy eladó tűzpiros Hyundai Coupe:
Leszeded róla a Hyundai logókat és a helyükre Ferrari emblémát ragasztasz (jó a levonós is), és egy jó koppány végdobot rakatsz rá, hogy szóljon. A csajoknak beadod, hogy ez egy Ferrari. Úgyis ritka ez a Coupe, nem ismerik.
A végén már csak azt kell kitalálnod, hogy hová viszed a csajt, mert az a fajta nő, amelyik az autóra bukik, az elvárja, hogy saját lakásod, vagy házad is legyen ám (garzonlakás, vagy egy apró kis ház nem lesz elég neki). Csak szólok, hogy erre is készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!