Mit lehet vele csinálni ha nem bírja a nyomatékot?
simsonom kicsit át lett alakítva, 70-es henger+még megfúrva, rezó, babetta gyújtás, hátulra platós Zil duplakerék... nem hegyeztük ki inkább alul akartunk több nyomatékot, és olyan jól sikerült a konfiguráció hogy elszaggattott 3 láncot. aztán kipróbáltuk 1000-es gsxr láncból szedtünk ki, de az se bírt csak 200 km-t. Most K1200-as BMW kardánjából tettünk bele kettőt, de már azt is megcsavarta az egyiket pedig csak kettőt lőttem vele az M7-esen...
Mit tanácsoltok? Én már azon gondolkodom hogy 540-es BMW kardánjából flexelünk azt tesszük fel... :S
Ugyan így jártam én is.
Már több láncszettet is megzabált, egyszerűen pattannak el..
Pár fogaskereket is elnyalt már elég szépen.
Előszöris átalakítanám dízelesre, direkt Simsonhoz árulnak ilyet az ebay-en. A komplett csomag 41ezer, de lehet találni olyan pakkot is, amivel kompresszorosra tudod átalakítani a motorját. Bár ez 114ezer, viszont megéri (tapasztalat).
Nekünk nem volt gond a meghajtással, a kardánis megoldás teljesen jó, csak normális munkát kellene végezni.
Annyira jól sikerült összelegózni, hogy a Volvo lekoppintotta és kicsit továbbfejlesztve belerakta az FH16os vontatókba. Így járnak most 90-es motorral és kb 7 literes átlagfogyasztással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!