Mennyire nehéz az elsősegély? Tanfolyam nélkül meglehet csinálni?
Ha simán ment a kresz és a forgalmi, akkor dőlj hátra nyugodtan. Ezt a vizsgát korlátlan számban ismételheted, nincs olyan, hogy pót óra, meg ha sokszor sikertelen, akkor talán mégsem...
Bemutatni a mesterséges lélegeztetést vagy a stabil oldalfekvést kell. Elméleti kérdések közül sokat "hasból" is meg lehet válaszolni, vagy pici gondolkodással. Nem mindent.
Sokszor a vizsgáztató maga is segít. Nem veszik nagyon komolyan.
1#es válaszoló vagyok. Nekem kb 3 mondatot hagytak az elmélet 2 tételéből összesen elmondani, majd leállítottak, hogy látják, ez megy. Újraélesztés volt, és már kaptam is a kártyát.
Megkerestem, az összes tétel (A és B) összesen 10 oldalnyi anyag képekkel. Ez elég kell hogy legyen.
3: Világos. Ha nem készül semmit, akkor nyilván kockáztat. De ha szerencséje van, akkor kifog olyan kérdést, amit tudhat.
Pl. ha a kuncsaft feje elgurult, teste ketté szakadt, nem nagyon van mit tenni már vele.
Hogyan veszem le a bukósisakot arról, akinek törött a gerince - na az már nem olyan hasra ütős. Egyáltalán honnan tudom, hogy törött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!