Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlotok egy...

Milyen motort ajánlotok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
Augusztus-szeptemberre lesz meg a B kategóriás jogsim, de autóra még nincs pénzem, milyen motort ajánlotok max 80 ezerért ami jó egy kezdőnek? Olcsó robogó, simson vagy más?

2015. ápr. 20. 16:14
 1/2 anonim válasza:
Attól függ...motoroznbi akars, vagy csak vigyen el A-B-be? Ha motorozni akkor Simsont, igaz, hogy smkp, de váltós, van feeling-je, bár ezt az öregebbek értik. Az a baj vele, hogy nagyon felszöktek az árak Simsonoknál. A legvacakabb roncstelepszökevényért is képesek 40-50 ezer Ft-ot elkérni. A jobbak meg 100 környéke és afölött, közbe meg nem érnek annyit mert után gyártott alkatrészekből van felújítva a legtöbb. Meg csak akkor vegyél Simsont, ha tudsz is szerelni. :D REobogó azért jó, mert igénytelen, húzod, megy, teszi a dolgát és gyorsabb mint egy gyári nem tuningolt Simson. Persze van ellenpélda is, de átlagban igaz és modernebb is. Viszont ha baj van vele, csak szerelő tudja megcsinálni és drága az alkatrész hozzá. Ellentétbe a Simsonnal, hozzá olcsóbbak jóval az alkatrészek, de után gyártottak. Nekem volt mindkettő. A robogó jó volt, mert ráültem és ment és kész, de egy idő után monoton. Most Simsonom van, de siralmas állapotban volt belül, de mikor megvettem ez nem látszódott, mert kívül szép volt. Ezeknél erre kell figyelni, mert átvághatják az embert ha nem ért hozzá. De miután rendbe raktam azóta hibátlanul megy. Csak tankolom és megy. Nekem jobban bejön mert váltós és lehet, hogy lassabb, de ez nem érdekel engem. Hajrá! :D
2015. ápr. 21. 19:49
 2/2 AnonymusKing100 válasza:
Azt nen hiszem ,hogy egy robogó gyorsabb mint egy Simson.
2015. aug. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!