Milyen (dízel) motorok képesek tartani folyamatosan a 200+ km/h-s sebességet?
Természetesen autópályán..
Az én 2 ezresem nem nagyon bírja, elektronika leszabályozza a túlmelegedés miatt(turbós)
/mielőtt kötekednétek, külföldön élek/
Vagy ilyenre sima szívó benzin motor kellene mert akármennyi hengeres/köbcentis, akkor is túlmelegedik a turbó és leszabályoz az elektronika ?
Köszönöm a tanácsokat
Szarok ezek a hülye turbodízelek. Emiatt nem vennék a büdös életbe. De amúgy egy 3-4 ezres dízellel már lehet azért menni. Ilyen Audi A6, A8 például.
De amúgy jobb a benzin. Nekem is 2 ezres autóm van, sima szívó benzin és 200 feletti sebességet is simán bír folyamatosan és legalább nem kell aggódni semmi miatt, mint a hülye bonyolúlt dízeleknél.
Hány lóerős az autód amúgy és milyen évjáratú, milyen típus?
Erre legalább 200 lovas dízel szükséges, az valszeg már gond nélkül fogja tartani a 200-as tempót.
Nem azért melegszik túl a motorod, mert turbós, hanem mert gyenge ehhez az igénybevételhez és folyamatosan maxon megy. Egy erősebb motornak, ami ezt a tempót részteljesítményen bírja, annak nem lesz semmilyen melegedési problémája.
Nem melegszik túl!! csak az elektronika letilt és azt hittem azért:D
De akkor dízel is jó ?
3.0 TDi már elég ehhez ? Vagy kell a 4.2 ?
Esetleg szívó/turbo benzin jobb lenne?
Elérni el lehet, de tartani hosszú ideig nem. Hidd el nekem, pedig az enyém 163 LE 350 NM-rel..
Nem bírja sokáig...
204 LE-s BMW 525d F10 is kevés ehhez ? 3ezres sor 6 henger
Az otvaros Mondeom ami 130 lovas dizel, siman tartja tempomattal a 200at, semmilyen tulmelegedes, letiltas nincs, egyebkent 210 a vegsebessege.
Csak sokaig tart amig eleri. Ha a te autod letilt, akkor valami baja van.
Bármilyen ~ 160 LE+ dízel (legyen az 2.0 akár) simán, röhögve tartja a 200-at akár üres tankig is. 2000-es dízel kombi céges mondeó 3 ember + csomagokkal meg se kottyant neki.
530D a leszabályzást (~ 240 ) is bírja bármeddig.
A kocsiddal van valami probléma, ha neked leszabályoz bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!