Mini Cooper vagy VW Beetle?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok. Ez a 2 ami megfogott, más szóba sem jöhet.
Olyan véleményekre vagyok kíváncsi, hogy szervizelés mennyire húzós, ha valami bedöglik. Érdemes bármelyikből is 100ezer+ km felettit venni? Nem adja meg magát 2 hónap múlva? Ha normálisan van használva, van gazdája mennyire tud kiszolgálni? 2 év múlva nem szeretnék másikat venni.
A nem tetszik és társai megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi.
2015. ápr. 20. 09:22
1/3 A kérdező kommentje:
Csak benzines érdekel, turbó sem kell.
2015. ápr. 20. 09:23
2/3 anonim válasza:
Cooper. BMW gyártja és marhajól is néz ki. A VW Beetle idétlen, hülyén néz ki.
Egy Cooper-t viszont 25 éves fiúként én is bármikor elfogadnék, persze feketében és szép nagy felnikkel.
3/3 anonim válasza:
vicc coopert és beetle egy napon említeni,azért 100ekm fölöttit is meg lehet venni de ahol az óratekergetés már genetikailag kódolva van az eladókban ott km fölösleges nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!