Online kreszen nehezebb letenni a jogsit?
Figyelt kérdés
úgyértem itthon nehezebb tanulni mint a kresz órákon?2015. ápr. 19. 16:44
1/2 anonim válasza:
Nem nehezebb semmivel. Én is otthon csináltam a kreszt az online anyaggal, és elsőre 75-ből 74 pontos vizsgám lett. Ami fontos, hogy miután átrágtad magad az online anyagon, sokat gyakorolj tesztekkel ( szakoe.hu/vizsgakerdesek/b-kategoria/ )
2/2 anonim válasza:
Nem nehezebb.
Én itthon tanulok/tanultam. Nekem könnyebb volt mintha csoportban tanulnám. 75 ből 70 pont felett van mindig.
Olyan téren nekem sokkal jobb mint órán, hogy sok kép, animáció van benne. Van amit ilyen szimulátor szerűvel magyaráz. Ha ugyanúgy vizuális vagy mint én akkor könnyebb lenne neked is.
Órán sokszor inkább leadja az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!