Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó (piaggio) 150-es csak...

Robogó (piaggio) 150-es csak akkor indul és megy ha sok benzint kap, miért?

Figyelt kérdés
Rengeteget eszik, gyertya csupa korom, tettem rá másik karbit ami kézi szivatós de alap beállítással semmi, csak szivatoval, a füstje is benzinszagú, karbik tiszták szivócső nebrán tökéletes, légszürövel és nélkül is ugyanez, egyszóval ha nem ömlik bele a benzin akkor semmit nem reagál, alapjarat persze nincs az állitócsavarokra egyáltalán nem reagál. Húsz éve hobbi szinten motorozok találkoztam már sok hibával de ezt nem tudom megoldani, kompresszio jó, erö is van benne, már tényleg mindent végig zongoráztam rajta. Bármilyen szakértői véleményt hozzászólást szívesen fogadok

2015. ápr. 19. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szimeringek?
2015. ápr. 20. 02:00
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor nem kellene neki felpörögni néha vagy fehér füst? ..... Végső soron ha átgondolom más tényleg nem lehet
2015. ápr. 20. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akkora tétel, cseréld ki, hátha megoldja.
2015. ápr. 20. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi! Már csak egy kis biztatás hiánya tartott vissza a cserétöl.
2015. ápr. 20. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!