A számítógépemre lenne 1 cserea ajánlat 1 piaggio nrg 70ccm (124km\h) végsebbel, menyit ehet kb ha normálisat nyomom 40-60 között de ink 40 körül? Mert azt megláttam hogy 18khm altt megevett 1 liter benzint full gázzal?
nem nagyon szoktam hosszú utakra menni vele maximum 5-6km-re...(ez még régi sr-emmel)
Egy autó\motor szerelő ismerősöm pontos adatot nem tudott mondani de szerinte a fogyasztás nem csak a teljesítményen múlik hanem azon is hogy ki mennyire húzza neki.
én40-50 max 60 körül hajtanám rendőrveszélyes helyeken
hát ez a robogó inkább az amatőr\haladó dragos robogónak felel meg teljesítmény gyanánt...
Na meg ha úgynézzük az alap gyári robogó például a peugeot206:Kevés fogyasztás közepes erő:D
a full tuning robogó: dodge cahrger nagy fogyaszrtás brutál erő
Hidd el barátom,nem jókedvében cserélné el a jelenlegi tulaja...Lehet hogy még jól megy,demár valószínűleg vannak arra utaló jelek,hogy kivan nyomva a szeme,és nálad fogja megadni magát a technika...
egy ilyen kihegyezett gép nem bír sokat,utána pedig talicskával viszed a pénzt a szerelőnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!