Régi autó megtalálása?
A probléma a következő: Volt egy 2101-es Zsigulink, 2002-ben eladtuk, másik autó lett helyette.
Tudom hova került, vagy legalábbis mikor mi átvettük az autónkat pont akkor vitték el a kereskedésből a Zsigulit is, és akkor megkérdeztük hova fog kerülni.
Most viszont egyre többször gondolok rá, hogy esetleg visszavásárolnám, rendbe tenném esetleg még OT vizsga is távlati tervként.
Viszont a neheze: Megtudni pontosan hova került: Addig oké a dolog, hogy a település nevét tudom, de nem kis hely, szóval elég reménytelen simán kérdezősködni, vagy nézelődni nem-e látom.
Van valami mód, hogy ha mást nem is, azt megtudni, hogy az autó még forgalomban van vagy létezik-e egyáltalán?
Gondoltam rá, hogy hivatalos úton megpróbálni, hogy ha nem is név szerint de azt meg tudnák-e mondani, hogy megvan-e még a kocsi, akkor már lenne értelme elindulnom valamilyen módon felkutatni.
Vagy van valami lehetőség, hogy ennek utánajárjak?
Egyébként a település ahova került Pacsa az utolsó általam ismert rendszáma DXD-579 volt, piros, körlámpás 2101-es.
Azt már ne keresd, bizonyára újrahasznosították már:
Rendszám: DXD-579
Gyártmány: LADA
Típus: 2101 /ZSIGULI 1200 CM3/
Szin: ÉLÉNKPIROS
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
13:47!
A nevemnek melyik része olyan bonyolult, hogy nem tudsz rendesen megszólítani?
Amúgy nem bonyolult, van nyilvános adatbázis.
Benedict Yossarian
Más infrmáció nincs róla, esetleg, hogy mikor vonták ki, vagy utóéletéről bármi adat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!