Vásároltam használt autòkerwskedésböl egy autòt több lent?
Figyelt kérdés
7 napja vettem meg az autòt amit a hejszinen ki is pròbàltunk a tulajdonossal aki azt monta az uton hogy nincs elegendö üzemenyag és az üzemanyag szüröt ki kell cserélni mert màr régi is piszkos.Amit haza is hoztunk és el is vittem az egyik legjobb szerelöhöz aki ki is cserélte az üzemenyag szüröt és a hiba nem szünt meg a szerelö azt tanàcsolta hogy vagy vissza viszem és vissza kétem a pénzt vagy mondom nekik hogy adjonak hejette egy màsik autòt mert eröl a hibàròl nekik tudni kellet és igy nem lett vilna nekik szabad eladni azt is tanàcsolta hogy nyugodtan flejelenthetem öket ja és még annyi hogy 300 ezer ft hejett csak 160 ezer ft it irtak az adàs vételi szerzödésben.Ti mit tennéltek a hejemben?2015. ápr. 16. 21:59
11/16 anonim válasza:
Igen, telefonon könnyű elgépelni következetesen a heLYesírást heJesírásnak vagy 5ször. Te egy senki van, csak azt hiszed telepi menő leszel a 300.000es 316i-től:) Átvágtak, és hagytad magad. Ebből jól nem tudsz kijönni, leginkább visszaviszed és visszakéred a pénzed aztán beiratkozol a második osztályba fizetősre.
12/16 anonim válasza:
Egy 160 000ft-os auto nem tökéletes, mik vannak!😊
13/16 SándorÚr válasza:
báttyám is így járt neki is mondta kereskedő, hogy kevesebbet írjunk már a papírra, mert az adó meg miegymás... aztán neki is rossz lett a kocsi, megcsináltatta magának kész. Legalább mostmár mindenki tudja ha a kereskedő kevesebbet akar írni a parírra rá kell borítani az asztalt mert becsapásról van szó.
14/16 anonim válasza:
"300 ezer ft hejett csak 160 ezer ft it irtak az adàs vételi szerzödésben" itt már érezned kellett volna az átverés szagot,no de tedd amit tenned kell legalább a bélféreg eladó egy darabig nem ver át senkit
15/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel vissza vittem az autòt és a két tanúmat és persze a szerelõ àltal kiàlitott szàmlàt hogy kicseréltettem az àllítòlagos meghibàsodott alkatrészt és vissza is kaptam a pénzemet mind egy ft ig.
2015. ápr. 17. 18:14
16/16 anonim válasza:
Ájjájj, ha már az autókereskedés is használt, akkor ott nagy baj van. Akkor kérem itt a hiba. Egy új autókereskedésből kell autót venni, nem egy olyan kereskedésből, amit már eleve használtan vettek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!