Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam használt autòk...

Vásároltam használt autòkerwskedésböl egy autòt több lent?

Figyelt kérdés
7 napja vettem meg az autòt amit a hejszinen ki is pròbàltunk a tulajdonossal aki azt monta az uton hogy nincs elegendö üzemenyag és az üzemanyag szüröt ki kell cserélni mert màr régi is piszkos.Amit haza is hoztunk és el is vittem az egyik legjobb szerelöhöz aki ki is cserélte az üzemenyag szüröt és a hiba nem szünt meg a szerelö azt tanàcsolta hogy vagy vissza viszem és vissza kétem a pénzt vagy mondom nekik hogy adjonak hejette egy màsik autòt mert eröl a hibàròl nekik tudni kellet és igy nem lett vilna nekik szabad eladni azt is tanàcsolta hogy nyugodtan flejelenthetem öket ja és még annyi hogy 300 ezer ft hejett csak 160 ezer ft it irtak az adàs vételi szerzödésben.Ti mit tennéltek a hejemben?
2015. ápr. 16. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Jól átvertek, de amint látom a helyesírásodból..., szóval hát nem volt nehéz dolguk.
2015. ápr. 16. 22:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Itt most nem a hejesíràsi hibàkròl tettel fel a kérdést de ha te ettöl nem jutotàl messzebre akkor gratulàlok!!
2015. ápr. 16. 22:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezt elkurtad. Te sem gondolkodsz 1 napnál hosszabb távon. Max 160.at tudnál visszaszerezni, de szerentem nem fog menni
2015. ápr. 16. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Helyesírási! Gratulálok baz.+. Nem is csodálom, hogy átvertek én is átvertelek volna ha ilyen idióta vagy. :D Ez van, a hülyéket elsöprik és szívnak a kicsit talpra esettebbek meg élnek a pénzeden. Gratulálok észlény. :D
2015. ápr. 16. 22:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkodtam hogy csak 160 at tudnék szissza szerezni csak van rà 2 tanum hogy 300 szàzé vettem.
2015. ápr. 16. 22:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Mint az elötted szòlò nak is irtam ne a hejesiràsi hibàkkal foglalkozatok.Lehet hogy àtbasztak de csak holnapig mert nem ismersz hogy kivagyok és ök sem engem nem vagyok én olyan hülye gyerek azért mert telòn könnyen elehet gépelni a betüket
2015. ápr. 16. 22:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Plàne ha ideges az ember!!
2015. ápr. 16. 22:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Pláne ha írni se tud!

:D

A szerződést pedig el kellett volna olvasni aláírás előtt!

2015. ápr. 16. 23:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Késő bánat, eső után köpönyeg... mivel lehetne biztatni, ha magad alatt vágtad ki a fát?

300ezres autó (valójában mi is az?) kereskedésből, vagy magánszemélytől van? (a "másikat helyette" kereskedésre vall).

A francért kell aláírnod nem megfelelően kitöltött adásvételit!

Most az eladótól függ, hogy mit lép a problémára, ha van két tanúd, hogy kifizetted a 300ezret, s az eladó ragaszkodik a 160ezerhez, lehet pereskedni... majd évek múlva lesz eredménye.

Talán azért írt 160ezret az adásvételire, mert nem is ér többet az autó... annyit kellett volna kifizetned neki, amennyit az adásvételire írt.

Sok a szemét kereskedő, nagyon oda kell figyelni mivel próbálnak ügyeskedni, ha vannak tanúid, s nem hajlandó az együttműködésre, erélyes fellépéssel talán jobb belátásra lehet bírni, nem hiányzik neki sem, hogy aprópénz miatt a nyakára szabaduljanak a hatóságok.

Tanúk nélkül esélytelen vagy.

2015. ápr. 16. 23:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez egy suttyó, üziket írogat, amiben a helyesírás "alultápláltságáról" is tanúbizonyságot tesz. :De megnyugtattam, hogy hülyék mindig kellenek, bár elszomorító eset, nem kárörvendő vagyok, sőt eleinte meg is sajnáltam (rá is szorul a szerencsétlen pára :D), de ilyen IQ-val ami neki van nem csoda, hogy átverték. :D
2015. ápr. 16. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!