Mocis99 kérdése:
Lehetek e még motorversenyző?
Figyelt kérdés
Bő két éve motorozok(16F) robogóval kezdtem, de már régebb óta is érdekelt a versenyszerű motorozás.
Van még rá időm? Tudom hogy a profi motorversenyzők már gyerekoruk óta ezt csinálják de késöbb 20-as éveimben ha szerencsém van bekerülhetek egy kisebb csapatba? Most szeretnék ráülni egy Rs50-125-re az jól megtanítana engem? És magyarországon van valami iskola ami ezt oktatja? Mert van pár magyar az SBK-ban is és úgy tudom az Isla of Man TT-n is van magyar. Tudja valaki hogy ők hogy kezdték?
2015. ápr. 15. 16:40
11/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyon úgy néz ki hogy marad az 50ccm egyenlőre, mert nem akarják megengedni 125-öst és nincs is nagyon keret...
2015. ápr. 25. 21:48
12/12 anonim válasza:
Bitter Sándor volt a magyar TT versenyző. Ő 19 éves korában "csapott bele a lecsóba", a kecskeméti gokartpályán kezdett pályamotorozni. 30-as éveiben döntött úgy, hogy kipróbálja a TT-t. John McGuinness autójával körbevitte a pályán, 140-nel mentek a Bottom of Bray Hill felé, de már annál a sebességnél félni kezdett. Pár év múlva már a Seniot TT-ben versenyzett, akkor már félelem nélkül vette be azt a kanyart 250 fölött. Ja, és Michelisz Norbi is 21 évesen kezdett el versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!