Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorversenyző hogy lehet...

Motorversenyző hogy lehet valakiből?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ha a papa mama gazdag
2012. dec. 2. 15:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Hahaha xDDD ez teljesen igaz szerintem :D
2012. dec. 2. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az 1. írta. De nem árt egy kis tehetség sem. Általában a kettőnek egyszerre kell teljesülnie, de ahhoz nem kell olyan sok pénz, hogy valaki amatőr versenyző legyen. Ha országos versenyeken jó eredményeket ér el, akkor meg ara is van egy kis esély, hogy egy szponzor felkarolja és pénzeli. Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha valaki igazán tehetséges és végigveri a versenyzőtársit, akkor van rá esély.
2012. dec. 2. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Amatőr szinten is rengeteg pénz. Nevezések, elmenni x y ringre, motorkarbantartás stb. Pl. Mami, aprilia kupa.

Elosszor menj el palyazgatni, aztan majd meglátod.

2012. dec. 4. 00:14
 5/7 A kérdező kommentje:
de hát azok a versenyek hol vannak ? :( püspökladány mellett lakok, itt a környéken nem hallottam még soha ilyen versenyről, sajnos :(
2012. dec. 4. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Balassagyarmat, kecskemét, kakucs, pannonia ring, hungaroring.
2012. dec. 5. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
De mint mondtam elösször, menj el ringre pályázni kicsit, aztán max ha már nagyon megy, és jó időket mész, van rá keret akkor nevezni amatőr kupán.
2012. dec. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!