Van olyan terület ahol lehet motorozni jogsi nélkül?
Figyelt kérdés
Pl erdőbe lehet, vagy földutakon? Vagy nem lehet, de mivel nincs rendőr ezért gyakorlatilag lehet? Mert szeretnék elkezdeni motorozni, kaptam egy etz-t és kint a kertben tudnék, úttalan utakon, de nem tudom elvileg lehet e.2015. ápr. 11. 17:56
11/16 A kérdező kommentje:
9es, abszolút egyetértek veled, de valahogy meg kell tanulni motorozni. Jobb mint a közúton. A bukó meg ha kicsi, venni kell nagyobbat, azon ne múljon az életed. Volt már olyan esésem, igaz biciklivel, hogy bukó nélkül csúnyább lett volna.
2015. ápr. 11. 22:34
12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként valóban nincs se rendszám se semmi a motoron. De azért parlagon heverni hagyni se jó, ha már megvan. Lehet kicsit túlmisztifikáltad. Minden jogos amit leírtál, de azért nem napi rendsterességgel zúznék én erdőkben 120al, heti egyszer elmenni egy fél órára. De tudom baj ilyenkor is jöhet. És igazad is van.
2015. ápr. 11. 22:48
13/16 anonim válasza:
Erdőben ha nincs semmi út akkor nem szabad motorozni még jogsival se. Kárt okozhatsz növényekben, amikre meg is büntethetnek keményen ha védettek.
Plusz azt se tartom utolsó dolognak, hogy a vadásztársaság is rád száll mert zavarod a vadállományt.
14/16 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértünk, de nem mondtam, hogy nincs semmi út. Van út, csak nem közút. Ettől függetlenül valóban a vadakra nézve ártalmas lehet.
2015. ápr. 12. 12:06
15/16 anonim válasza:
Jo, hogy vannak meg rendes emberek, akik az allatokra is figyelnek, a legtobb mar a sajat "fajtajara" sem. ;)
16/16 A kérdező kommentje:
Tiszteletben jell tartani az élőhelyüket. Persze, hogy támadnak, ha félnek. Próbálok mindig olyan utakon közlekedni ahol nem él állat, vagy még nem láttam. Ez bicajjal kivitelezhető, de a motornak nagyobb hngja van.
2015. ápr. 12. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!