Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokkal drágább de kisebb a...

Sokkal drágább de kisebb a presztízse szerintetek?

Figyelt kérdés

Sokan vesznek ma használt 3-4 milliós menő márkájú autót. (BMW Audi Mercedes) Mi mindig új autókat veszünk (tekintsünk el attól, hogy megéri e vagy sem nem akarok erről vitázni) de mégis egy használt bmw-t (kb 6-10 éves) szerintem menőbbnek találnak mint egy kb 7 milliós új autót aminek "kisebb" a márkája de sokkal drágább.

Szerintem pár millióért hiába német prémium autót vesz az ember az még nem lesz menő csak mert bmw hanem egy új autó menőbb ami az árán is látszik.

2015. ápr. 11. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

"A kérdésre válaszoltam te szerencsétlen!" - az te vagy, mert:

"Nem neked írtam hanem a kérdezőnek." - ezzel utólag próbálod kimagyarázni elég szerencsétlenül azt a mondatodat, hogy:

"Gondoltam, hogy ilyen válaszok fognak érkezni" - ezzel utaltál a neked nem tetsző válaszokra, vagyis mégsem csak a kérdezőnek írtad, hanem be akartál finoman szólni a többieknek.

Én meg gondoltam, hogy megjelenik néhány egybites ember, aki csak úgy képes megítélni az autókat és az embereket, hogy szerinte mindenki csak azt nézi, hogy menő/nem menő egy autó.

Lehet, hogy Ti igen, de nem gondolod, hogy ahány ember, annyi szempont? Tipikusan a fajtád a BMWre ugat. De ha valaki vesz egy ugyanolyan idős, ugyanannyiba kerülő Honda Civicet (mert igen, k rvára drágák a vén Civicek és a többi vén japó autó is), akkor azzal semmi baj nincs, csakis a BMWvel, ami nem drágább az ugyanolyan idős Civicnél.

Nem mintha nem lesz_rnám a BMWt, vagy a Hondát, vagy a többit.

De hogy megnyugodjanak a hozzátok hasonlók, képzelj el egy világot, ahol senki nem vesz meg használtan egy BMWt, csak azért, mert az böki az agybajos magyar emberek szemét, hanem az első gazdája a BMWt rögtön a roncstelepre viszi legfeljebb 5-6 éves korában. Vagy BMWt sem vesz, hanem mindenki csak új Swifteket vásárol. Az utak tele lennének Swifttel, csak a színeltérés jelentene változatosságot. Őszintén? Ha igynen adnák a vaci új Swiftet, akkor se kéne, akkor százszor inkább egy robogó, vagy ha autó kell, akkor egy Duster.

2015. ápr. 12. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
A kérdező "minél drágább, annál menőbb" logikáját követve minden jó nő a földművesek farkán csüngene, hisz egy kombájn akár 40 millióba is fájhat.
2015. ápr. 12. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Még mikor középiskolába jártam, nagyon tetszett egy csaj, hiszen a suliban az egyik, ha nem a legjobb csajnak volt elkönyvelve, és ő is szimpatizált engem, jó úton haladtunk minden. De egyszer jött egy fiú, 4 nagyon drága John Deere-jük volt, 3 kombájn, nem tudom hány száz hektár föld, meg a lényeg, hogy vagy 3 drága autó is volt, ha már drága traktor van.... És a csaj ment. Szóval igen, jól megy a gazdag parasztoknak is.
2015. ápr. 12. 15:34
 14/15 4165 ***** válasza:
69%
Ez egy szubjektív dolog. Ízlés kérdése. Üdítőből is sokféle van. Mindenki máskkat szeret.
2015. ápr. 12. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:
69%

Ez a " menőzés " inkább csak ott elterjedt ahol fogékony rá a környezet.

BMW és menőzés...

Nagy " dög " szalonban vásárolt pár éves BMW-m van, sokan megnézik, de mért vettem? 40 felett eléggé más az ember értékrendje mint 20 éve.

Amiben többet nyújt nagy eséllyel mint az átlag autók még 10 év múlva is az a kényelem és a szolgáltatások.

Nézz meg egy pár éves " prémiumot " hogy mi van benne, nagy eséllyel megtalálod azt a technikát ami az átlagos kocsikban épp csak elterjed.

Körülbelűl ez az amivel többet nyújtanak reálisan ezek az autók, a legtöbb kényelmi, biztonsági, stb felszereltsg itt jelenik meg először és ezt kell egyrészt megfizetni. Ami új vagy nem emgszokott azért sokat lehet kérni, elhíresül, hogy hát ez és az van benn, így lehet, hogy később is az kelt majd nagyobb feltűnést akarva vagy akaratlanul is.

2015. ápr. 21. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!