Csak szerintem pofátlanság autóvásárlásnál telefonban alkudozni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm autókereskedő és autók után kutat a neten. Azt mondja hogy ő úgy csinálja hogy már a telefonban megpróbál megegyezni az eladóval, majd mikor személyesen megnézi a kocsit akkor még lefarag az árból.
Én biztos nem venném azt komolyan aki felhív és már telefonban alkudozik az autóm árán, mikor még nem is látta a kocsit.
Szerintetek ennek mi a menete?
2015. ápr. 11. 12:05
11/11 anonim válasza:
Szerintem is pofátlanság, de ilyenek a kereskedők. Ezért nem is nagyon fogok kereskedőtől autót venni. Minél több haszon kell nekik, az autó hibáit minden áron el akarják rejteni, és soha nem mondanak el róla mindent amit tudnak, főleg, ha az rossz dolog(össze volt törve stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!